22.02.2022 “Темада”- азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү тууралуу, биология илимдеринин доктору, профессор Гүлбүбү Курманбекова маек курду.
Тамактанууда колдонулган азык-түлүктөр, алардын сапаты, витаминдүү жана керектүү азыктар жөнүндө, алардын пайдалуулугу тууралуу сөз куруп :” Азыктанууга колдонулган тамак-аш сапатту болушу абзел, аларды туура сактоо дагы керек. Эптеп аш-казанды толтурбай сапатту тамак-аш колдонолу. Уйдун сүтүн баарын сатып жибербей сары май жегизгиле ал өтө пайдалуу. ”-деди биология илимдеринин доктору, профессор Гүлбүбү Курманбекова.
Маекти толугу менен алдыдагы шилтемеден көрүңүз.