Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү » MANAS TV
Bişkek www booked net
+10°C
FastDL story saver

Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү

22.02.2022 “Темада”- азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү тууралуу, биология илимдеринин доктору, профессор Гүлбүбү Курманбекова маек курду.



Тамактанууда колдонулган азык-түлүктөр, алардын сапаты, витаминдүү жана керектүү азыктар жөнүндө, алардын пайдалуулугу тууралуу сөз куруп :” Азыктанууга колдонулган тамак-аш сапатту болушу абзел, аларды туура сактоо дагы керек. Эптеп аш-казанды толтурбай сапатту тамак-аш колдонолу. Уйдун сүтүн баарын сатып жибербей сары май жегизгиле ал өтө пайдалуу. ”-деди биология илимдеринин доктору, профессор Гүлбүбү Курманбекова.

Маекти толугу менен алдыдагы шилтемеден көрүңүз.


Загрузка плеера...


Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү

Добавление комментария

или Войдите чтобы каждый раз не вводить данные.
Для того чтобы добавить новость, необходимо представиться