Главная > Новости "Медиа Манас" > Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү

Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү


22 февраля, 12:09. Разместил: sharizat

Тамактанууда колдонулган азык-түлүктөр, алардын сапаты, витаминдүү жана керектүү азыктар жөнүндө, алардын пайдалуулугу тууралуу сөз куруп :” Азыктанууга колдонулган тамак-аш сапатту болушу абзел, аларды туура сактоо дагы керек. Эптеп аш-казанды толтурбай сапатту тамак-аш колдонолу. Уйдун сүтүн баарын сатып жибербей сары май жегизгиле ал өтө пайдалуу. ”-деди биология илимдеринин доктору, профессор Гүлбүбү Курманбекова.

Маекти толугу менен алдыдагы шилтемеден көрүңүз.


Вернуться назад