Главная > Новости "Медиа Манас" > Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү
Азыктануунун мааниси жана көйгөйлөрү22 февраля, 12:09. Разместил: sharizat |
Тамактанууда колдонулган азык-түлүктөр, алардын сапаты, витаминдүү жана керектүү азыктар жөнүндө, алардын пайдалуулугу тууралуу сөз куруп :” Азыктанууга колдонулган тамак-аш сапатту болушу абзел, аларды туура сактоо дагы керек. Эптеп аш-казанды толтурбай сапатту тамак-аш колдонолу. Уйдун сүтүн баарын сатып жибербей сары май жегизгиле ал өтө пайдалуу. ”-деди биология илимдеринин доктору, профессор Гүлбүбү Курманбекова. Маекти толугу менен алдыдагы шилтемеден көрүңүз. Вернуться назад |