Кыргызстанда адал эт өндүрүүнүн перспективасы » MANAS TV
Bişkek www booked net
+10°C
FastDL story saver

Кыргызстанда адал эт өндүрүүнүн перспективасы

Азык-түлүктүн бири бул адал эт болуп эсептелет. Оболу ар бир жеген нерсебизге көңүл буруубуз абзел. Өлгөн малдын эти, доңуздун эти, аскадан кулаган малдын эти, жырткыч жаныбарлардын эти баары адалданбаган азыкка кирет. 



       Тема" теледолбоорундагы кызыктуу эфирлердин бири "Кыргызстандагы адал эт өндүрүү перспективасы" деген тема болду. КТМУнун Айыл чарба факультетинин ага окутуусу, илимдин доктору Нурлан Маматов конок болуп келип:

- Адал этинин тарыхы;

- Адал менен арамдын айырмасы;

- Кыргызстанда адал эт өндүрүшү жана перспективасы;

- Экологиялык таза адал эттин пайдасы; ж.б. аспектилер боюнча маек куруп берди. 

       Маекти толугу бойдон төмөнкү видеоматериалдан көрө аласыздар. 

 

       МедиаМанас-2022, Жылдызбек Турсунбаев


Загрузка плеера...


Кыргызстанда адал эт өндүрүүнүн перспективасы Кыргызстанда адал эт өндүрүүнүн перспективасы

Добавление комментария

или Войдите чтобы каждый раз не вводить данные.
Для того чтобы добавить новость, необходимо представиться